19. februar 2020
Logg in
Registrer
Du er her: Videreutdanning > VEKS-fag (Modul 4)
VEKS-fag (modul 4)
Ønsker du å kvalifisere til momsfritak fra og med januar 2009, må du være registrert som medlem i NLH (Norges Landsforbund av Homøopraktikere) og registreres i Brønnøysunds offentlige register for alternative terapeuter. Betingelsen for dette er at du gjennomfører NLH’s kursopplegg for TFT-pedagoger i VEKS-fag. Din offisielle tittel vil da bli ” Reg. Tankefeltterapeut MNLH”.

Alt utdannet helsepersonell har allerede VEKS- fag og trenger ikke ta dette VEKS-kurset for å være momsfri. Omsorgarbeidere har normalt ikke tilstrekkelig VEKS-fag om de ikke har tatt spesielkurs. Er du i tvil om du din tidligere utdanning/kurs inkluderer godkjent VEKS-kurs, ta kontakt med NLH ved John Hetlelid på tlf. 51563537/ 92281120. Du finner også mer infomasjon på NLH sine nettsider www.org-nlh.no

Mye av det som gjennomgås på kurset er områder som vi bare sporadisk har tatt opp på våre tidligere TFT-kurs. Vi i MUIS er veldig glad for at NLH nå kan tilby dette kurset. Vi som arbeider med TFT og våre klienter har veldig mye å takke NLH for.

 

 
John Hetlelid (leder NLH) informerer om VEKS-fag  : Les mer..........
facebook facebooktwitter twitterlinkedin linkedindelicious.com delicious.com
 
Uttalelse om personvern | Betingelser for bruk Copyright 2009 by DotNetNuke Corporation